Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kopíruji?!

 Všimla jsem si. že na jednom blogu se vyskytl proklik na můj blog a pomluva, že kopíruji. Tak abys věděla, milá majitelko onoho blogu, JÁ nemám zapotřebí vůbec něco kopírovat a v\ydávat to za své. Nikdy jsem nezkopírovala ani jeden článek a píšu tu jen SVÉ ČLÁNKY!!!!!

Proto tě, majitelko blogu, vyzývám k tomu, aby jsi mi podala vysvětlení. Žádné články nekopíruji a to, že jsem založila blog o achatinách, ti doufám nevadí. Nebo ano? Navíc jsi mi psala, že je můj blok zablokovaný a toho jsem si zatím nevšimla...

Ale díky hrdé majitelce blogu a jejímu prokliku se na můj blog, pokud vím, dostane víc lidí. Takže díky, slečno.no

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ohledně kopírování

Vanessa - oblovky.blog.cz ,4. 2. 2015 15:09

Ahoj, ano, měla jsi zkopírované MOJE články. To, že tady budeš vypisovat, že ne, že máš vlastní, to ti moc nepomůže, protože - jen tak mimochodem - jsem posílala na porovnání SVÉ a TVOJE články administrátorce estránek a kdyby to nebylo zkopírované, tak bys před tím neměla zablokované stránky:) Klidně ti ofotím ty mejly, pokud nevěříš, ale podle mě jen hraješ mrtvýho brouka, což je trapné. Já si své články píšu SAMA, což by měl dělat každý, ne kopírovat něčí práci a ani pod článek nedat odkaz na stránky, ze kterých to je... Zamysli se nad sebou a pak piš takovýhle hovadiny :)

Re: Ohledně kopírování

Achatina3,8. 2. 2015 15:55

Myslim ze mozna ten clpvek blog zrusil a ja si ho pak zalozila pod strjnym jmenem. Asi dpslo k nedorozumeni ale tenhle blog teprv zacina a zadne clanky nrkupiruji

Re: Ohledně kopírování

Achatina3,8. 2. 2015 15:58

na TVUJ BLOG CHPDIM UZ DLOOOOOOUHO ALE NIC NEkopiruji. Pryslim zr blog zrusim a zalozim na novr adrese at uz nedochazi k nedorozumeni. Tenhle blog mam cca 3tydny a nikdy zablokovanej nebyl:)